Dykkerkurs

   Merk deg at på våre kurs er ALT inkludert:Lån av alt dykkerutstyret du trenger.
   Dette gjelder selvfølgelig også ABC-utstyret (maske, snorkel, svømmeføtter,sko og hansker)
På våre kurs er begrenset oppad til maksimalt 4 elever pr. kurs.

SCUBA EXPERIENCE-PRØVEDYKK

Scuba Experience programmet er ikke et kurs, men en introduksjon til dykking. Ved fullførelse, får deltakeren et diplom for deltakelse, men denne er ikke gyldig som en dykker kvalifisering. Derimot, hvis du likte opplevelsen, kan du fortsette med Scuba Diver eller Open Water diver kurset med en gang.
Fortsatt usikker på om dykking kan være noe for deg?
Les mer
OPEN WATER DIVER
Open Water Diver kurset er en flott ”start”, men det er mer utfordrende enn Scuba Experience, siden du vil bli en selvstendig dykker. Den internasjonale sertifiseringen du vil få gjør det mulig for deg å dykke (uten krav om å måtte følges av en profesjonell dykker) med en parkamerat til en maksimal dybde på 18 meter.
På grunnkurs i dykking (OWD) lærer du de nødvendige kunnskaper og ferdigheter du trenger for å dykke på en sikker måte.
Les mer
ADVANCED OPEN WATER DIVER
Advanced Open Water Diver kurset er det andre treningsnivået innen dykking. På dette kurset blir du introdusert til å håndtere noen spesialaktiviteter, som å dykke dypere og å navigere under vann, både med og uten kompass. Du kan også å lære å søke etter og heve objekter, dykke i strøm, vrakdykking, i lav synslengde eller på kvelden. Den internasjonale sertifiseringen du vil få, gjør det mulig for å deg å dykke, med en parkamerat, til 30 meters dybde.
Les mer
SCUBA RESCUE DIVER
Rescue Diver kurset er en av de beste måtene å lære hvordan du håndterer nødsituasjoner innen dykking. Det finnes også to andre kurs dedikert til redning: Førstehjelp – H.L.R. og Oksygen i dykkerulykker. Det første har et generelt bruksområde, mens det andre håndterer bruken av normaltrykk oksygen til en skadd dykker. Disse tre kursene komplimenterer derfor hverandre og er utviklet til å håndtere alle de mulige hendelsene i alle typer dykkerulykker.
Les mer
DEEP DIVER SPESIALITET

Selv om Advanced Open Water Diver sertifiseringen åpner døren til mange nye dykkemuligheter, kan det å gå enda dypere være uimotståelig. Hvis du ønsker å dykke til dypere dybder, kan du delta på Deep Diver kurset. På slutten av treningen vil du kunne gjøre ingen-deko stopp dykk, med en parkamerat, til en maksimal dybde på 40 meter, som er maksimaldybden for alle fritidsdykkere.

Les mer
SPESIALITETS DYKKER
PSS læresystemet har mange spesialkurs som er ment å mestre dykketeknikker du allerede kan eller kanskje prøve noen helt nye. Noen av kursene du kan delta på er: Nattdykking, Begrenset synslengde dykking, Vrakdykking, Strømdykking, Søk og Hev, Undervanns økologi, Nitrox dykking og Undervanns fotografi.
Les mer
Det mest avanserte læresystemet fra den mest
fremover lente treningsorganisasjonen for dykkere.

PSS var det første treningsbyrået i verden til å utvikle en E-læring for dykking, med fokus på, når internet var i sinn startfase, ny teknologi som ville revolusjonere måte vi lærer på. Siden da, har PSS E-læring aldri sluttet å utvikle seg, ved å integrere nye funksjoner slik som multimedia områder, som har ført til, i tillegg til tittelen som det første e-læring i dykkehistorien, tittelen som det mest avanserte ”nyskapende” studie systemet.