Dykkerkurs

   Merk deg at på våre kurs er ALT inkludert:Lån av alt dykkerutstyret du trenger.
   Dette gjelder selvfølgelig også ABC-utstyret (maske, snorkel, svømmeføtter,sko og hansker)
På våre kurs er begrenset oppad til maksimalt 4 elever pr. kurs.

PRØVEDYKK

One Ocean tilbyr prøvedykk hver torsdag kl 17, i bassenget på Åros, sammen med en dykkerinstruktør. Ta gjerne med en venn eller venninne, så er dere to stykker som kan prøve det sammen, og dele en fantastiske fengslende opplevelse av frihet, stillhet og spenning.( Ring  91628525 for bestilling)
Les mer
SCUBA EXPERIENCE
Scuba Experience programmet er ikke et kurs, men en introduksjon i dykking. Ved kursslutt vil deltageren få et sertifikat som bekreftelse på deltagelse, men dette er ikke et bevis på deltagerens kvalifikasjoner som dykker. Derfor kan den interesserte fortsette med et grunnleggende Scuba dykkerkurs hvis han/hun likte opplevelsen.
Les mer
OPEN WATER DIVER
Open Water Diver kurset er en flott ”start”, men det er mer utfordrende enn Scuba Experience, siden du vil bli en selvstendig dykker. Den internasjonale sertifiseringen du vil få gjør det mulig for deg å dykke (uten krav om å måtte følges av en profesjonell dykker) med en parkamerat til en maksimal dybde på 18 meter.
På grunnkurs i dykking (OWD) lærer du de nødvendige kunnskaper og ferdigheter du trenger for å dykke på en sikker måte.
Les mer
ADVANCED OPEN WATER DIVER
Advanced Open Water Diver kurset er det andre treningsnivået innen dykking. På dette kurset blir du introdusert til å håndtere noen spesialaktiviteter, som å dykke dypere og å navigere under vann, både med og uten kompass. Du kan også å lære å søke etter og heve objekter, dykke i strøm, vrakdykking, i lav synslengde eller på kvelden. Den internasjonale sertifiseringen du vil få, gjør det mulig for å deg å dykke, med en parkamerat, til 30 meters dybde.
Les mer
SCUBA RESCUE DIVER
Rescue Diver kurset er en av de beste måtene å lære hvordan du håndterer nødsituasjoner innen dykking. Det finnes også to andre kurs dedikert til redning: Førstehjelp – H.L.R. og Oksygen i dykkerulykker. Det første har et generelt bruksområde, mens det andre håndterer bruken av normaltrykk oksygen til en skadd dykker. Disse tre kursene komplimenterer derfor hverandre og er utviklet til å håndtere alle de mulige hendelsene i alle typer dykkerulykker.
Les mer
DEEP DIVER SPESIALITET

Selv om Advanced Open Water Diver sertifiseringen åpner døren til mange nye dykkemuligheter, kan det å gå enda dypere være uimotståelig. Hvis du ønsker å dykke til dypere dybder, kan du delta på Deep Diver kurset. På slutten av treningen vil du kunne gjøre ingen-deko stopp dykk, med en parkamerat, til en maksimal dybde på 40 meter, som er maksimaldybden for alle fritidsdykkere.

Les mer
NITROX

Nitrox (EANx) dykker – Junior Nitrox (EANx) dykker
Kurset er en spesialitet for dykkere som trygt vil bruke nitrox- blandingene, og det kan gjøres samtidig med ethvert annet fritidskurs. På slutten av didaktikken kan Nitrox (EANx) dykker planlegge, gjøre og registrere dykk av nitrox blanding
Videre kan Nitrox (EANx) dykker få nitroxblandinger og andre relaterte tjenester som er nødvendige for å utføre dykk på egenhånd uten profesjonell tilsyn. Oksygen prosenten i nitrox- blandingen må være mellom 21% og 40%.

Les mer
FØRSTEHJELP + HLR
Kurset “Førstehjelp – HLR” er første skritt mot gyldig og spesifikk førstehjelpsopplæring. Hva  Emergency-divisjon tilbyr deg i tillegg er den praktiske anvendelsen av generelle forestillinger om temaene vannredning. “Førstehjelp – C.P.R.” sertifisering er faktisk et obligatorisk krav for å skaffe redningskvalifikasjoner i andre opplæringsavdelinger.
Les mer
OKSYGEN
Det er nå kjent at førstehjelp i de fleste dykkesituasjoner, som i alle dekompresjonsulykker, er administrering av normobarisk oksygen. Bare de som er spesielt opplært kan opptre med maksimal effektivitet og kompetanse. Emergency-divisjonen til PSS Worldwide har derfor laget et komplett opplæringskurs innen dette feltet, takket være at du vil lære å bruke mange oksygenapparater: på forespørsel og kontinuerlig strømning, lav, middels eller høy konsentrasjon, etc.
Les mer
SPESIALITETS DYKKER
PSS-PADI-SSI  læresystemet har mange spesialkurs som er ment å mestre dykketeknikker du allerede kan eller kanskje prøve noen helt nye. Noen av kursene du kan delta på er: Nattdykking, Begrenset synslengde dykking, Vrakdykking, Strømdykking, Søk og Hev, Undervanns økologi, Nitrox dykking og Undervanns fotografi.
Les mer
Det mest avanserte læresystemet fra den mest
fremover lente treningsorganisasjonen for dykkere.

PSS var det første treningsbyrået i verden til å utvikle en E-læring for dykking, med fokus på, når internet var i sinn startfase, ny teknologi som ville revolusjonere måte vi lærer på. Siden da, har PSS E-læring aldri sluttet å utvikle seg, ved å integrere nye funksjoner slik som multimedia områder, som har ført til, i tillegg til tittelen som det første e-læring i dykkehistorien, tittelen som det mest avanserte ”nyskapende” studie systemet.