DYKKEBÅT

Fullstendig tilrettelagt
for å sikre
maksimal dykkesikkerhet

Båten er spesialbygd for dykking. 40 fot lang med to 165 hestekrefter diesel motorer. I akter finner du dykkeplattformen. På dekk er det dusj med varmt og kaldt vann til å skylle utstyret etter dykking. Du finner uttak for 12V og 220V strøm ombord. Vi har installert en heis ombord i båten for å gjøre det lettere for dykkere å komme ombord, spesielt med tanke på tekniske dykkere. Båten har fyllestasjon ombord med 150.000 liter luftlagring i 10 x 50 liter 300 bar banker i serie, kombinert med en 250 liter Bauer kompressor.

diving-right

Sikkerhets utstyr

Oksygen og førstehjelpskrin er alltid ombord. Kartplotter Humminbird 1199/sidescan, et databasert navigasjonsystem og radar, får deg trygt hjem i mørket eller dårlig være. VHF marin kommunikasjon og mobiltelefon. Flytevester til alle ombord.

the-boat-spec1

Automatisk heis for dykkere

the-boat-spec2

Stor plass på dekk opptil 12 dykkere.

tour

tour

Vi arrangerer dykketurer 7 dager i uken, hele året. Mellom dykkene blir det servert et lett måltid med pasta eller fisk, drikke, kaffe og te, alt inkludert i prisen.

Båten har en egen fyllestasjon med 150.000 liter luftlagring i 10×50 liter 300 bar banker i serie, kombinert med en 250 l Bauer kompressor, en ideell løsning for dagsturer med et måltid på en øy i skjærgården mellom dykkene.

Tiden nødvendig for en dykketur er 2-3 timer for ett dykk og 5-6 timer for to dykk, avhengig av overflateintervallet. Turer må bestilles minst 1 dag på forhånd, maks. 12 dykkere per tur.

DELTA SPIRIT

God rekkevidde –
perfekt til vrakdykking

Den nye RIB heter “Delta Spirit” og måler 34 fot. Tre 250 HK-motorer i akterenden gir en toppfart på rundt 52 knop og en marsjfart på ca. 32 knop. Båten vil enkelt ta 12 dykkere med doble sett.

Sikkerhetsutstyr: Oksygen og førstehjelpsutstyr er alltid om bord. Kartplotter / sidescan, radarsystem, VHF marin kommunikasjon, mobiltelefon og flyteenheter for alle ombord.