”… fantasitske vegger og fall, spennende dykk hvor du kan virkelig oppleve den ekstreme ynden av den norske undervannsverdenen…”

the-wall-1

the-wall-2

the-wall-3

Ved havet, gir mengden av øyer som bygger opp skjærgården til Kristiansand og Søgne så mange dykkestedet med fantastiske vegger og fall. Spennende dykk hvor du virkelig kan oppleve den ekstreme skjønnheten av den norske undervannsverdenen.

logistic

Båten er spesialbygd for dykking. 40 fot lang med to 165 hestekrefter diesel motorer. I akter finner du dykkeplattformen. På dekk er det dusj med varmt og kaldt vann til å skylle utstyret etter dykking. Du finner uttak for 12V og 220V strøm ombord. Vi har installert en heis ombord i båten for å gjøre det lettere for dykkere å komme ombord, spesielt med tanke på tekniske dykkere. Båten har fyllestasjon ombord med 150.000 liter luftlagring i 10 x 50 liter 300 bar banker i serie, kombinert med en 250 liter Bauer kompressor.

Sikkerhets utstyr

Oksygen og førstehjelpskrin er alltid ombord. Kartplotter Humminbird 1199/sidescan, et databasert navigasjonsystem og radar, får deg trygt hjem i mørket eller dårlig være. VHS marin kommunikasjon og mobiltelefon. Flytevester til alle ombord.