Open Water Diver

På grunnkurs i dykking (OWD) lærer du de nødvendige kunnskapene og ferdighetene du trenger for å dykke på en sikker måte, med en parkamerat. Kurset er delt i tre deler: teoriundervisning, bassengtrening og sjø dykking.

Du gjennomfører selvstudier hjemme før kursets start ved hjelp av e-læring med både lærebok og video. Instruktøren gjennomgår så stoffet, og utdyper og forklarer det du har lest, for å sikre at kunnskapen sitter.

Teoriundervisning
Du gjennomfører selvstudier hjemme før kursets start ved hjelp av e-læring med både lærebok og video. Instruktøren gjennomgår så stoffet, og utdyper og forklarer det du har lest, for å sikre at kunnskapen sitter.

Bassengtrening over tre dager.
Bassengtrening er en meget viktig del av dykkerkurset, her får du gjennomgått og drillet nødvendige ferdigheter som dykking krever, i skjermede og sikre omgivelser. Omfanget og kvaliteten på denne treningen er med på å bygge opp trygghet og tillit til egne ferdigheter, slik at dykking i sjøen blir moro og gir deg det utbyttet du ønsker.

Sjødykking over tre dager.
Like utenfor dykkersenteret har vi et eget tilrettelagt område for dykkertrening, slik at alle våre kurs kan gjennomføres på en sikker måte. Garderobe og dusj er dessuten tilgjengelig bare 30 meter fra dykkeområdet. Sjøtreningen din består av 2 dykk per dag, med maksimalt 2 elever sammen med instruktøren til enhver tid. Dette tar likevel ikke mer enn opptil 3,5 timer pr. dag, siden det maksimale antall elever på våre kurs er begrenset oppad til maksimalt 4 elever pr. kurs.

Dette gjør vi for at DU skal få den personlige oppfølgingen og oppmerksomheten som du har krav på.
Ønsker du en annen kursplan som passer din timeplan bedre, ta kontakt så skreddersyr vi en timeplan for deg!!

På våre kurs er ALT inkludert:
-Lån av alt dykkerutstyret du trenger.
(Anerkjente merker som Scubapro, Aqualung, Apex, etc.) Dette gjelder selvfølgelig også ABC-utstyret (maske, snorkel og svømmeføtter). Dersom du ønsker å kjøpe utstyr i løpet av kurset, har vi et godt utvalg i vår butikk.

Elevinformasjon

Hei, og velkommen til kurs hos One Ocean Dive Center!
For at alt skal fungere greit med kurset ditt, har vi satt opp en liten liste over ting som må forberedes før kursstart:

Du må huske å bestille time hos lege for å få utstedt en erklæring om hvorvidt du er medisinsk skikket til sportsdykking. Denne legeerklæringen må være oss i hende før vi kan begynne med sjødykkene. Legen kan, om ønskelig, benytte skjemaet ”Medisinsk Erklæring” ( Link)som kan lastes ned fra våre nettsider som en pdf-fil. Dersom det er vanskelig å få time i tide, kan vi formidle kontakt med lege som kan gjennomføre sjekken på kort varsel.
I forkant av kurset har du fått utdelt bl.a. lærebok, video og kunnskapskontroller. Før første kurskveld er det viktig at du har lest det du har fått beskjed om, og svart på den / de aktuelle kunnskapskontrollene. Husk at jo bedre du har forberedt deg, dess mer tid får vi til det som er gøy, nemlig dykkingen.
Open Water Kurs (grunnkurs): Her er det en avsluttende teoretisk prøve som må være bestått før dykkersertifikat kan utstedes. Det er derfor svært viktig at du har lest boken og besvart kunnskapsprøvene etter hvert kapittel før denne prøven. Stoffet vil også bli gjennomgått av instruktøren, men å bestå prøven forutsetter at du har jobbet med stoffet på egenhånd.

Videregående / Spesialkurs: Det varierer etter hvilket kurs det er snakk om, hvorvidt det er en teoretisk eksamen, og hva du bør ha gjort av selvstudium og oppgaveløsing i forkant.

Til bassengtrening minner vi om at du må medbringe badetøy. Når temperaturen i vann og luft går under et visst nivå utendørs, går vi over fra å bruke våtdrakter til tørrdrakter, når vi skal i sjøen. Det er da viktig at du husker heldekkende tøy og sokker.
Betaling skjer ved bestilling. Er det ytterligere spørsmål knyttet til kurset, kan du ta kontakt med oss på tlf: 91 62 85 25, evt.    e-post: oneocean@oneocean.no
Grunnkurs  på en uke
Mandag kl 17.00 Teori+basseng
Tirsdag kl 17.00 Teori+basseng
Onsdag kl 17.00 Teori+basseng
Torsdag
Fredag kl 17.00 Sjøtrening
Lørdag kl 12.00 Sjøtrening
Søndag kl 12.00 Sjøtrening+Teori
Kurs (uke)
23 33
24 34
25 35
26 36
27 37
28 38
29 39
30 40
31 41
32 42

Kurs start: Kontakt oss for nærmere opplysninger.

Medisinsk erklaering
DOWNLOAD
Click edit button to change this code.