Profesjonelle kurs

DIVEMASTER
Divemaster kurset representerer det første profesjonelle nivået. Kurset representerer også et viktig steg i en dykker karriere. Tidligere har dykkeren bare vært ansvarlig for ham/henne selv og hans/hennes parkamerat, men når man blir Divemaster, blir dykkeren ansvarlig for sikkerheten og opplevelsen til alle de sertifiserte dykkerne som han eller hun følger på dykk. En divemaster kan også bli brukt til å hjelpe Instruktører på fritidsdykker kurs, ved å passe på elever som kanskje går ut i vannet for første gang.
Les mer

BLI INSTRUKTØR

Hvis havet er din lidenskap… lev lidenskapen ut! One Ocean Dive Resort, som en PSS trenings senter, kan hjelpe deg utvikle de nødvendige kunnskapene, ferdigheten og sikkerheten du vil trenge for din karriere som Instruktør.

One Ocean Dive Resort er medlem av PSS Worldwide, som en av verdens ledende undervanns utdanningsorganisasjoner, ved å følge minimum felles standardene, som er ”internasjonalt annerkjente”. PSS dykkeregler følger det Europeiske Felleskaps direktiver (EN standarder) og ISO (International Organization for Standardization) standarder. Å følge disse er essensielt for å operere, i overenstemmelse med vedtatte reguleringer, innen det Europeiske Fellesskap og verdensbredt.

Les mer