Bestill ditt eget arrangement!

Skjærgården utenfor Søgne har med sine utallige øyer, holmer, båer og skjær vært en utfordring for sjøfolk til alle tider. Her finnes mange feller for skip som søker ly for storm eller fiender, og området er kjent for sine mange forlis. Vi vet hvor mange av vrakene ligger – men det er fortsatt mange som ikke er funnet. Kanskje vi får dykke på noe helt nytt?

Bli med One Ocean på vrakleting . Du lærer å lete etter vrak med sideskanner, og i løpet av helgen får du en grunnleggende innføring i leteteknikk, hvordan man tolker sonarbilder og hvordan man går frem når man dykker på en ukjent posisjon.

Torsdag: Ankomstdag. Kommer du tidlig kan du dykke på husrevet.

Fredag: 2 dykk. Lær om hvordan man skanner et område av interesse, bestemmer posisjonen, identifiserer et vrak og dykker på det. Dykk nummer to gjør vi på et godt kjent vrak, avhengig av været. Mellom dykkene serveres hjemmelaget italiensk mozarella med hvitløksbrød, levert av den lokale ostefabrikken.

Lørdag: 2 dykk. Vi leter videre etter vrak og dykker når vi finner noe som ser interessant ut. Dykk nummer to gjør vi på et godt kjent vrak (væravhengig). Mellom dykkene blir det servert lunsj med pasta eller fisk, kaffe og te. Når vi kommer tilbake til senteret er grillmiddag inkludert i prisen!

Søndag: Avreisedag.

FOR INFORMASJON OG BESTILLING