Bli med ut å dykke i den vakre Søgne skjærgården, fang din egen middag og lær hvordan du forbereder og lager et fantastisk måltid ut av dagens fangst!

Etter mange år med dykking innså jeg at ”fangsten” ofte ble gitt til en tredjepart, kona, en venn av kona eller en søster eller en søsters venn … men veldig få ”jegere” kunne ta fangsten selv i kjelen, forberede og spise den. Så jeg gikk ideen om å lage en helg dedikert til å samle, rense, lage og spise egen fangst! Så her er en fin helg, med dykking og god mat. Kom og nyt vårt kulinariske eventyr.

logistic

– Første dykk klokken 09:00
– Mellom dykkene serveres en lett lunsj basert på pasta, suppe, brød, læskedrikk, kaffe og te.
– Andre dykk 13:30
– Dykkesteder avgjøres avhengig av været.
– nå snart vi er tilbake vil start å åpne og rense fangsten, så fortsetter vi med å forberede maten etter våre oppskrifter